Helgen!

Jaha nu är denna vecka över... Den har sett ut som de flesta andra. Fast denna helg har varit jättebra. Flerons var hos oss i fredags. Vi pratade om det vi brukar göra och åt banan som smakade apelsin. Malin var inte med eftersom hon är på Håkan Hellström som hon inte direkt hållit hemligt. Sen på lördagen så var jag med tvillingarna och L och hyrde film. Vi hyrde dumpad som var jättebra! Hjärndöd och rolig! Vi hade en jättemysig kväll.

Annars har inte mycket hänt denna vecka. Inte vad jag kommer på nu I alla fall.

Här är ett klipp som de visade mig i fredags. Asskön idé och så roligt! Enjoy!

Nu ska jag plugga. Ha det gött!


Kajsa

Världens Bästa Jesper!

Om man inte hört Jesper innan så lyssna på detta. Han är så bäst! Konstig men bäst!Ha det så jättebra och hoppas att du fattar hur bra han är!


Kajsa

Trött, trött, trött

Fasen vad allt är segt. Det känns som om allt går förbi i snigelfart. Skolan idag kändes som om den aldrig skulle ta slut och pianot drog över så min fritid är kort. Samma sak var det igår. Då bestämde jag mig för att skippa kören för att jag var så trött. Det känns som om livet har gått in i den fasen då allt bara rullar på och man bara längtar till att något ska hända. Massa att göra men lite tid och så ser det ut hela hösten...typiskt.

Idag hittade jag i alla fall något soligt jag nog ska börja till våren med (då man är pigg igen). Jag hittade en teater kurs för oss mellan typ 15-17 (perfekt) som inte är på kulturskolan utan på gjuteriet. Funderar starkt på att gå den nästa år! det dumma är att den är på kårens tid och på UFs tid så jag får se men jag hoppas... Det skulle ju vara as gött om jag lär mig att stå på scen och prata inför andra. Det klarar jag i och för sig idag med fast jag vill göra det bättre.

Nu känns min höft bra igen och det känns jättebra. I går orgienterade vi på idrotten och jag sprang nästan hela tiden. Bye the way så ägde jag på det och jag fick veta att de är ju ett av de saker som bedöms i betyget så om jag har tur så finns det ett till MVG på mitt betyg. Jag får väll hoppas på det också. Det skulle ju vara skönt att ha full pott även om det inte spelar så stor rol!?! Jag klara mig nog ändå. jag kan ju alltid bo i skogen och vara äkta scout. Överleva på skogen. Tror inte det. Det skulle nog snarare min pappa eller E i skåne göra. Jag skulle typ bli allergisk mot allt. nej jag vill bo i storstan och ha ett roligt jobb (radiopratare?). Men jag har god tid på mig att se till så jag inte hamnar bland barren.

Annat som händer är inte mycket. Inte för mig i alla fall. Jag blir dumpad hemma med hundarna medans alla andra har det skoj. Malin ska ju till och med åka t6ill GBG i helgen och gå på bokmässan och Håkan Hellström. Jag blir inte lite avis. Men jag samlar mina pengar så jag kan se Jesper Rönnahl någon gång i höst i stället. Får se hur det blir med det. Annars är det ju en till sak jag hoppas på. Jag får nog ta och sluta hoppas och göra lite action!?! Jag kan ju börja nu med att gör engelska läxan så att det betyget höjs!
Ha det gött


Kajsa 

Dagens Tips

Dagens tips:
Har du någon gång träffat någon du tycker är i särklass roligaste du träffat?
Tänk då på att det inte är så svårt att vara smartast i en särklass!

Dagens tips av Jesper Rönndahl på Hultsfredsfestivalen


Kajsa

Min Helg!

Nu är jag så övertrött man kan bli. Jag har varit vaken i över 30 timmar! Jag har nämligen varit på den där utbildningen i arvika ( gullig håla). Tydligen så dygnar typ alla som är där så jag och några till hängde på. Men det slutade ändå med att typ alla satt och småsov. Men jag och S klarade oss i genom alla somnlösa timmar.

Helgen har förutom, sömnbrist,  varit asbra! Först var det ju Kulturnatt där jag träffade alla möjliga! ALLA tack för en skitgrym kväll/natt! När jazzbandet spelade gick det också jättebra och det kom ganska mycket folk. Solona var de bästa jag spelat (typ). Sen var även F jätte duktig på att dansa och så gick jag på en störtskön musikal med povel ramel låtar!

Dan efter kulturnatten , alltså igår. Var till en början stressig. Jag skulle åka 8.30 och tänkte då packa och göra mig iordning innan men så hade jag stängt av mitt alamr så pappa  väckte mig 8.00. Jag fick panik som jag alltid får när det blir stressigt utan att jag tänkt det. Men med hjälp  av pappa så överlevde jag utan att börja hyperventilera. Sen så var vi hela dagen på Hotellet i Arvika och hade föreläsningar och lekte massa lekar. Hade det bara jätte gött! Sedan dagen efter (idag) så var det typ samma sak fast kortare så nu sitter jag hemma och ska nog sova.

Det var min helg det! Hoppas alla har haft det bra! Pöss


Kajsa
(förresten så märkte vi i helgen att S och jag har typ exakt samma musiksmak. Jag har aldrig mött någon innan!)

Kulturnatt!

Då var det äntligen dags! I kväll/natt är det Kulturnatten här i Karlstad! Jag ska spela och ha det gött. Ska dit med E som jag inte sett på länge (förutom snabbt i Onsdags). Ska bli jättekul.

I veckan har inte mycket hänt var på orkestern för första gången denna termin fast jag hade inte riktigt hjärnan med mig ( glömde nästan instrumentet). Vi spelade därimot jätte bra låtar. Jan var där denna vecka vilket var bra så att men fick träffa honom en gång innan han flyttar till Norge. Han var ju As grym i Idol! Mer än det och allt vanligt har inte hänt mig denna vecka. Känner mig lite fast här med skadad höft.

I Helgen därimot så ska jag bo på hotell! Låter lyxigt men jag ska bara till arvika så det var inte så jätte ballt. Jag ska dit med UF, vi ska ha typ en utbildning/lära känna varandra helg. Ska bli jätte kul eftersom gruppen är så bra, Tyvärr ska inte min kompis L med som jag trodde. Vi som skulle dela rum...deppigt. Men det blir nog bra i alla fall!
Ha det gött


Kajsa

Matte A

Då var det klart, min första "riktiga" lektion i matte A. Ganska jobbigt men ändå intressant. Huvudet kändes över fyllt när jag gick därifrån men jag återhämtade mig snabbt! När jag kom in där trodde jag väl typ att alla skulle vara extrema nördar ( som jag-not) men den bilden stämmer inte alls. Visst det finns, och man har roligt när man hör en del de säger, men de mesta är "normala".
 
Annat som har hänt sen sist jag skrev är inte mycket. Förkylning och mycket slöande. Men en sak jag är lite stolt över är att jag badade i älven i söndags! Mina grannar och föräldrar tvingade i mig även om näsan är tät. Grejen var att jag skulle dra in våran flotte men jag klarade det inte utan pappa fick han med hoppa i( han är förresten i holland nu och dumpade mig med mamma). Det ända jag klarade var att göra en snygg scout knop så att det gick att dra in den sen!

Sen har jag även varit på kör där det gick sådär. Jag var krasslig i halsen sen mitt bad så tonerna var ju inte vackra. Men vi sjöng bra låtar typ Abba! Sen var jag på Jazz på kvällen. Det var genrep inför Kulturnatten. Längtar.....

By the way så lyssnade jag på pang prego när jag cyklade till kulturskolan (skräll), och då var det Simon Svenssons installations skämt. Då kom jag på detta skämt ( inte top- notch)

Vilket "hjälpmedel" på datorn använder tito beltran/Billy Butt mest?
Short cut!

Ha det gött


Kajsa

Svensson svensson

Sitter vid datorn och ser på svensson svensson. Visste inte att det hade börjat igen det är ju typ världens mysigaste pogram. Likadana skämt som vanligt...

Idag har jag inte gjort många knop. Är lite små förkyld och har inte varit på humör att göra någonting. Min höft gör fortfarande ont efter min insatts i våran friidrottstävling för ÖVER EN VECKA sedan. Fattar inte varför det aldrig vill bli bättre. Det bara irriterar mig. Det enda jag gjort är att små städa mitt rum vilket mamma tvingade mig till. Annars har jag bara legat i min säng och lyssnat på pangprego och skrivit lite dikter (inga bra).

Igår kväll var jag med L och vi hyrde film och snackade. Det var jätte mysigt. Vi såg "PS. I love you" som var jättebra fast deppig på många ställen. Den handlade om en tjej som miste sin man som hade en hjärntumör. Men han hade en plan så under ett år efter sin död skickades brev till henne om vad hon skulle göra för att gå vidare. Varje gång ett brev kom lät det från både mig och L ....Åhhhh. Det var inte den bästa kärleksfilm jag sett men det var ändå väldigt bra! Jag och L snackade även lite om allt eftersom vi inte setts på länge. Men nästa vecka blir det ingen film kväll för då är det ju kulturnatten då jag ska spela vilket ska bli skitkul! Hoppas många kommer!
Ha det gött och godnatt


Kajsa

Vuxenpoäng.

Min prao är nu slut! 4 dagar hos 6:orna (Oslo) och en dag på universitetet. Om jag ska sammanfatta min prao har jag väll inte haft toppen gött hela tiden utan ibland har det varit väldigt långtråkigt. Speciellt idag! Idag har jag då varit på universitetet i den nya byggnaden. Så jag slipper min egen skola det är ju ett plus. Visst den är fint och det är trevligt att vara där men det jag fick göra var att gå på en föreläsning. Ger ju mig lite vuxen poäng men jag ligger så mycket minus på den fronten så det spelar ingen roll. Föreläsningen handlade om skissteknik och jag fattade nästan ingenting. Jag kladdade bara lite på mitt papper (typ en cylinder) och så var jag stamkund på kaffemaskinen (väldigt god kaffe latte!). Men efter typ en timme kom mamma och räddade mig i från stomprar och kladdpapper och köpte fika till mig. Sen dumpade hon mig i en soffa där jag satt och dega med min risi frutti tills jag fick alarm på uttråknings barometern så jag fick åka hem. Nu siter jag hemma med jättetrötta hundar och bara har det gött!


Kajsa


Gratis lift till Norge!

Hela denna vecka har jag praoat på min egen skola. Hur kul låter det? Inte särskilt men det har faktiskt varit riktigt roligt. Speciellt kul var det med att jag fick åka gratis till Oslo (därför jag praoade där). 6:orna på min skola åker nämligen varje år till Oslo och leker turister. Jag hängde då på!

Resan hade likadant upplägg som när jag gick i sexan. Det började med besök på museerna Kon-tiki och Fram. Sedan lunch på holmenkolmen eller vad den nu heter och sen besök på den där parken med massa nakna stenskulpturer (den mest kända statyen där var inbyggd i en stor plastpelare vilket var ett antiklimax för lärarna). Sedan var det dags för det som kallas för fritid eller bränna upp mammas norska pengar. Jag hade 121,50 norska kroner med och de räckte nästan precis till två stora chokladkakor, en kopp kaffe och ett toabesök (6kr). Jag var nöjd med min shopping! Hittade även massa snygga kläder men de var typ bara i "vanliga" affärer som finns här i Svealand också så varför slösa pengar? När jag hade shoppat klart träffade jag en av lärarna så då gick jag med honom och han berättade sånt jag inte visste om Oslo (även om allt inte är värt att veta).

Några saker som var roliga under tiden jag gick på stan i Oslo var 1: Den fanns massa "levande statyer" (sånna som klär ut sig till statyer och "tigger" pengar). De roliga med dem var att de stog inte som de brukar utan tex såg jag en som skulle föreställa full. Han låg vid en vägg med en pistol och en flaska, kreativt. 2: Gött med norska på skyltar säger ju säg själv allt på norska låter ju roligt. 3: det var enmassa folk på stan som försökte få en att gå med i ett gym. De kom fram till mig typ 7 gånger (de tyckte väll jag behöver träna) alla gånger spelade jag dum turist eller tysk. Kul för mig men de tyckte väll de bara slösade tid.
 
Efter tre timmars shopping var det dags för att åka hem igen. Då på hela vägen hem i bussen kollade vi på film men det gick inte att höra något för att alla 6:orna körde sanning eller konka. Väldigt kul att lyssna på!

Ha det bara bra! Bilder från resan kommer senare...


Kajsa

Min nya blogg!

Hejsan hejsan! Jag kunde inte hålla mig längre. Jag var tvungen att skaffa en ny blogg (som i för sig har samma namn) så att jag får skriva av mig lite. Förra jag hade bara tröttnade jag på men nu tänker jag inte ha några krav på mig själv att jag måste skriva någongång utan skriver när jag känner för det typ 1 gång i månaden? Oftare? vet ej! Tänker skriva om allt som snurrar i min skalle, en del är skit, en del motsattsen och massa fattar jag inte själv. Hoppas själv att jag kommer hålla denna blogg vid liv utan respirator så länge jag kan!
Ha det gött!Kajsa

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0