Uppdatering

Vad som hänt är lagom mycket. Igår var jag, tvillingarna och L på Benjamin Button-filmen. Den var väldigt bra men jag hade väll lite för höga förhoppningar. Den var lite förlång men det gjorde inte så mycket om man bara ser den en gång.

Idag däremot har jag, M och mamma flytt stan för att hitta balklänning. Första stopp blev i degerfors. En håla med en superfin finklädes-affär. Det var en hel  källare med olika avdelningar som balklänningar, presenter, dukning m.m. Det var liksom allt för bröllop och fester. Jag bara gick runt och njöt...i en kvart sen gav jag upp. Vad jag än pekade på så var det inte vad M ville ha. Så jag satte mig i en av rockoko-stolarna och halv sov. Efter en timme i degerfors så bar det av till Örebro. Lite större än Degerfors i varje fall.

I Örebro så dumpade jag M och mamma och gick själv en stund. Mamma gav mig en tid på Face i julklapp för att hon tyckte det verkade kul så jag gick dit och blev kladdad i ansiktet. Det var väll så där. Det blev bra men jag skulle ha en "vardags sminkning" men ändå tog det en halv timma med typ 20 produkter. Så jag bestämmde mig för att detta inte är något för mig. Det ligger för mycket tid och djur bakom för att jag ska stödja till hundra %. Men det ingick i priset varor så jag köpte grunderna som kan vara bra att ha någongång!

När vi kollat i Örebros alla klänningsaffärer så skulle vi äta på ett ställe som visade sig vara skabb och sen åka och hälsa på kusinerna. Vi snackade framtid och åt kokoskaka. Det var supermysigt.

Nu är jag hemma igen och ska kolla på "livet är underbart" som jag lånade av kuserinerna. Min lärare tyckte att man borde se den men eftersom han inte tror man kan få tag i filmer på andra ställen än Av-centralen så fick vi inte se den i skolan...

Ha det fint!


Kajsa

Naturlig magpumpning

Nu äntligen så är mitt internet tillbaka för att stanna! Jag har kollat allt jag missat och det tog fasen en hel dag. Så nu när allt det är klart är det dags att dra igång med den lilla bloggen igen.

Det är mycket som har hänt sen internet försvann. Elin har varit här, jag har hunnit vara sjuk, min faster fyllde 50 år, jag har skämt ut mig inför Markus Krunegård och massa annat skit. Men allt detta berättar jag lite itaget om när jag har tid. Just nu mår jag nämligen inte så bra. Jag blev på någotvis matförgiftad (skolmat?) igår så jag fick upp det och nu ömmar min mage i massor. Men det är i varje fall bättre än igår. Jag ska vara med L en stund idag och sen åka skidor. Men det blir ju tråkigt för mig om någon unge åker in imagen på mig. eller så blir det tråkigt för ungen...vi får se. jag har också varit så duktig idag att jag har fixat pass och skaffat billjetter till mig och F till när Nour kommer hit!

Mer orkar jag inte skriva nu.
Ha det fint!Kajsa

Nu är det slut...

Nu är skolan snart tillbaka. Jag har bara 22 timmar kvar i friheten. Men av någon anledning så tycker jag det ska bli ganska gött att gå tillbaka till värmlands sunkigaste skola (tre år irad). För det är liksom sista rycket nu en termin så är det över sen! Vår terminen brukar ändå gå ganska fort (?).

Lovet har varit slappt och mysigt. släkten har varit här och lite andra människor. Den senaste veckan så har dag tiden mest gått åt till att pärla... Inte normalt men jävligt snyggt.

Hoppas ni har haft ett bra lov!Kajsa


RSS 2.0