Halvtid

Okay nu har halva tiden gatt och jag har nu gjort mitt första stora fel. Jag och Caroline var pa ett skitstort äventyrsbad igar och jag skulle fraga en gammal man när bubbelpoolen startade och rakade säga du till honom. Caroline bröt ihop av skratt och mannen sag inte sa glad ut utan ignorerade mig. JAg kan regeln om att man säger ni, det är ju tusan den viktigaste enligt min lärare! Men jag visste inte att man reagerade sa mycket. Diceplinfel har väll alla gjort eller?

Idag har jag och Caroline varit i en "större" stad och shoppat. Mycket har inte inhandlats men endel. Jag har i varje fall varit artig hela dagen och sagt Sie. Jag har även haft en konversation med en man i glasskiosken om Sverige. Go min tyska!

Om ni undrar sa var Ice Age 3 ASbra men det kan jag tyvärr inte säga om Camp rock.

Ha det bra!Kajsa

Blötdag

Idag har vi badat bade inne och ute. Det har regnat som tusan sa vi akte i över en timme till ett typ litet äventyrsbad. Det var jätteroligt men det var lite halv pinsamt att prata med okänt folk runt omkring sig. Men tyskan börjar släppa men jag later fortfarande skit.

Det har regnat varje dag lite av och till sen jag kom hit. Men vi haller oss sysselsatta med spel och dubbad tv. De har asballa pogram här som inte gar ut pa naganting. Men ocksa alla amerikanska serier som da saklart är dubbade. Igar sag vi Twilight pa tyska och jag satt och försökte halla mig för skratt typ hela tiden. Jag kan väll säga att "Edward" inte later lika romantisk pa tyska. Men twilight gillar även Caroline sa det pratar vi ganska mycket om. Idag däremot sa ska vi se Carolines absoluta favoritfilm "Camp Rock"! Har inte sätt den eftersom jag "bara" köper reafilmer. 

Imorgon har vi ännu inga planer men det lutar i varje fall at bio för 4  euro. Och da självklart Ice Age 3 med 3d! Det blir nice! Sa flera recentioner far jag väll da skriva nästa gang jag hittar en dator.Kajsa

Papenburg

NU är jag i tyskland men ett fullpackat schema. Caroline ska dra med mig pa höghöjdshinderbana... och Världens största nöjespark med världens största bergochdal bana i trä! Sa jag kommer tillbaka till sverige typ 20 Juli om jag fortfarande lever. Me acbt här är jättebra. Huset är sjukt snyggt och familjen är toppen. Även tyskmat är fantastisk men jag har bara varit här i typ tre dagar och har redan varit magsjuk sa det är ocksa ett oros moment för överlevnad. Men currywürst finns alltid.

Det som är anledningen till att jag är här men som gör mitt liv svärt är tyskan. Jag fattar nästan allt men jag kan verkligen inte alls prata. Men som tur är fattar Caroline i varje fall min sludriga tyska.Kajsa

RSS 2.0