Skolan igen...

 Nu är helgen slut och de sista veckorna i skolan drar igång. Det är samma som vanligt att lärarna kommer på att man borde jobba och lägger alla prov och inlämningar nu. Därför har helgen gått åt till plugg. Ganska gött för jag är sådär höstförkyld. Jag har alltså segat i vardagsrumet och läst typ tyska böcker och pysslat. Jag är riktigt nöjd med mitt fina collage om Liv Strömquist. Tyvärr så har jag inte ens fått röra pulkan. Snön ville inte föröka sig förren nu. Nu är det "typ" snöstorm. Så vilken dag som helst blir det åka av! Det är ju faktiskt bara två veckor kvar till trysil så jag måste ladda upp lite. Det ska bli skitkul! Jag , m och E med 5 andra i en stuga och massa snö.

Har kommit på vad årets bästa julklapp till mig skulle vara. Det skulle vara om jag vann priset för musikhjälpen med pangprego. Det är att hela pp-gänget kommer hem till ens vardagsrum och kör en stand-up föreställning. Priset delas tyvärr bara ut i skåne men E är ju där så det är fixat! Hoppas, hoppas... Ring inte på det bara för då är det mindre chans att jag vinner!

Ha det!Kajsa


SNÖ!!!!!

Gud jag glömde ju dagens viktigaste sak! DET HAR SNÖAT! på marken ligger ett fint litet täcke som gör mig hur glad som helst! Jag och M körde en liten snödans av lycka. Så i morgon så bär det av till psykbacken med alla...om de vågar!

Ha det!


Kajsa

Den lilla,lilla gumman med den lilla, lilla svarta knappen...

Nu har det gått en vecka och internet ville inte funka. Men nu har pappa löst det. Det var en knapp. En liten, liten svart knapp på baksidan av modemet. Kan det var mer störigt. Internet har liksom kommit och gått i etapper. Antagligen har det funkat när "någon" bankat modemet mot en "mjuk" vägg och kommit åt den lilla, lilla knappen och nätet slogs på igen. Men nu när det "stora" problemet är löst så kan jag blogga ordentligt igen och ha koll på världen.

Nu då när jag har ett fungerande nät så har jag kollat upp en sida som mamma skrev ner på en lapp som jag burit runt på i en vecka. Den var as ball. Sök på badlands hyena och ni fattar själva! Satir,  satir, satir är allt jag säger!

Ha en superfin fredags kväll!


kajsa


Julkalendern...

En till bra sak som gjorts i helgen var att jag shoppade loss på sveriges bästa video butik "hemmakväll"! Där köpte jag bla sunes jul som nog är den näst bästa julkalendern efter mysteriet på greveholm. Julkalendrar är nog det mysigaste som finns både radio och tvs. Sån julstämning i lagom takt. Jag kommer nog kolla på dem varje år tills jag dör eller julkalendern dör ut. Får se vem som blir först...

Snart God Jul!


Kajsa

Liseberg+jul=knäckäpple

Höjdpunkten på min fina helg var ett knäckäpple och en lodis. Hur jävla kul kan man ha? Helt enkelt så har det inte varit någon toppenhelg... Massa onödigt hundprat och deppiga mig eftersom min helg kunda varit bättre. Fick i varje fall tillbaka pengarna ifrån scala idag men lördagen blev tv kväll. Men det kändes som om någon övremakt (tv-producenter) hade lite hjärta i kroppen så det var tema-kväll med stand-up på tv2! Så så tråkigt hade jag inte....

Hoppas ni hade det bättre!Kajsa

Helvete!!!!

Fan, jäla, skit!!!! Grejen jag och F skulle gå på på lördag är INSTÄLLT! Hårt, hårt för mig som sett fram emot det jättelänge... Så nu bär det av mot GBG istället för höstgråa Karlstad i helgen. Missar antihalloween festen men det är smällar man får ta om man inte vill vara ensam hemma. Jag skulle väll vara i behov av folk hela tiden eftersom jag är ensamrädd så det hade väll varit jobbigt. Men Lisebergs julmarknad och lite annat skit att tömma plånboken på är inte så hårt det heller men igemförelse med vad jag skulle gjort så SUGER det!

Idag har jag btw varit och kollat in Time vilket bara gjorde mig mer förvirrad så nu har jag beslutsångest vilket jag inte är bra på att ha. Jag blir alltid sur hur det än är. Så just nu är inte mitt liv så ljust som en glödlampa men jag är frisk i varje fall. Jag får se de små spotlightsen runt om så jag inte blir deprimerad.

Hoppas du har det bättre annars ring om vi ska boka terapitid tillsammans ...not!

Ha det!Kajsa

Lucia

Vi har ju börjat med lucia träning och röstat fram lucia och jag är glad att det blev som det blev. Men vet ni inte...haha. Jag fick i varje fall väldig julstämning även om glöggen saknades!

Jag och V försökte berätta om detta klippet för min musiklärare men han hade missat denna guldklimp.
-Jag kan skrida i alla håll i alla sträck i vädret!
Se själv!
God Jul...snart!


Kajsa

Ugly Betty

Jag har mest denna helg varit med min syster. Vi har degat i soffan och kollat på Ugly betty som enligt oss nu är den bästa serien. Jag har varit lite halv sjuk och haft massa att plugga så det har väll inte riktigt varit min helg. Men nuär matten uträknad och hjärnan utvilad så nu är jag redo för veckan och nästa helg. Fick precis veta att Halloween festen som inte blev av blir flyttad till fredag men blir då typ en anti-halloween-fest-sak. Men det ska bli kul! Sen i helgen är det dags för stand-up (äntligen) men Appelqvist och Persson. Efter nästa helg kommer allt att rulla på. Lilo kommer och skidläger och helt plötsligt är det jullov. Det bästa lovet eftersom man kan för hoppningsvis åka pulka! Btw om lägret så har E bestämt sig för att bli snowboard lärare så nu har jag och Malin någon mer att åka med!

Ha det fint och hoppas att snön faller på mitt huvud snart!


Kajsa

Stockholm

Nu har jag då vilat upp mig och är pigg igen även om lärarna vill sumpa livet och bomba en med skolarbete. Det är som om läranrna har varit övertrötta sen resan och lagt sin energi på inlämningar ch uppgifter...väldigt kul... Men jag har nu i varje fall fattat att Stockholm är en stad jag kan tänkas leva i. Inte så tråkigt som jag tyckt andra gånger när jag varit där. Allt var liksom bättre när jag själv fick bestämma vart jag ville och till min förvåning hittade jag nästan bättre än här i lille stan. Det är jag och lilo som saknar helt lokalsinne men tydligen kom det när jag som mest behövde det. I göteborg har jag också börjat fatta var jag är i alla fall vilket ju är ett stort plus eftersom jag är dä oftare än i huvudstan. Detta ger mig massa vuxenpoäng och lite skryt när syrran kommer till sverige!

I stockholm så blev vi tvingade till att gå på ett museum och riksdagen. Detta fattar jag ju eftersom det typ tillhör skolan men att behöva lida igenom 4 timmars dryg monolog på dramaten borde inte få hända. Men jag kom levande ut denna gången också och jag kan ju säga att jag var ganska utvilad...

Resten av dagen fick gå till shopping och lång fika. Super höstmysigt och så mysiga personer. Men min plånbok var också glad för jag köpte bara en sjal.

Nu måste jag sluta för jag ska iväg på World Summit möte så ha det fint!


Kajsa

I morgon bär det av!

Japp i morgon drar skolbussen mot stockholm. Staden där jag inte känner mig hemmai. Men det ska bli jättekul eftersom  det är så goa människor med. Bussresan tänkte jag använda till att bevisa för S att pangprego och Jesper Rönndahl (som kör i Stockholm idag...min jävla tur) äger! Hon har bra humor så det lär hämda. Det bästa med den hela skiten är att jag är ledig HELA onsdagen. Ska bara på ett möte på kvällen. Skriver mer då!

Ha det bara bäst!


Kajsa

Slut på frihet...

Gud vilket mysigt lov! Är helt slut nu men på ett väldigt positivt sätt. Jag är så trött nu efter min duktiga dag så jag skiriver om det i morgon men jag kan säga det att jag saknar E och skåne stort!

Här är det jag sett den lilla tid jag suttit vid datorn. Det är david druid som är skitball så kolla!
God natt!Kajsa

RSS 2.0